A/S Læsø Fiskeindustri - Egenkontrol
 
 
 
 
 
 
 
 
søg
Egenkontrol (HACCP)
og fødevaresikkerhed



A/S Læsø Fiskeindustri har et af myndighederne godkendt egenkontrol-program (HACCP-system). HACCP er en internationalt anerkendt systematisk metode til opbygning af et sikkert hygiejnestyringssystem. HACCP-systemet sikrer, at alle processerne fra valg af råvarer, indkøb, forarbejdning og fremstilling giver dokumenteret sikkerhed for, at ”fødevaresikkerheden” er i top.

Til verifikation af HACCP-systemets funktionalitet udfører A/S Læsø Fiskeindustri løbende kontrol i samarbejde med anerkendte laboratorier. 

Klik her for at se dokumentation for godkendt HACCP system.

Det er afgørende for vores virksomhed, at alle produkter, der bærer Læsø Fiskeindustris navn lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Derfor holder vi også fast i produktionsmetoder, hvor alle produkter inden pakning og indfrysning kontrolleres med håndkraft af vores erfarne medarbejdere.

Samtidigt giver vores Customer site via et særligt udviklet sporbarhedssystem vores kunder mulighed for at følge produktet hele vejen fra hav til bord. 



A/S Læsø Fiskeindustri · Industrivej 4 · DK-9940 Læsø · T: +45 9849 8188 · F: +45 9849 8099 · E-mail: laeso@laeso-fish.dk