HACCP
A/S Læsø Fiskeindustri har et af myndighederne godkendt egenkontrol-program (HACCP-system). HACCP er en internationalt anerkendt systematisk metode til opbygning af et sikkert hygiejnestyringssystem. HACCP-systemet sikrer, at alle processerne fra valg af råvarer, indkøb, forarbejdning og fremstilling giver dokumenteret sikkerhed for, at ”fødevaresikkerheden” er i top.
Til verifikation af HACCP-systemets funktionalitet udfører A/S Læsø Fiskeindustri løbende kontrol i samarbejde med anerkendte laboratorier.
Det er afgørende for vores virksomhed, at alle produkter, der bærer Læsø Fiskeindustris navn lever op til de højeste kvalitetsstandarder.
Derfor holder vi også fast i produktionsmetoder, hvor alle produkter inden pakning og indfrysning kontrolleres med håndkraft af vores erfarne medarbejdere.
Samtidigt giver vores Customer site via et særligt udviklet sporbarhedssystem vores kunder mulighed for at følge produktet hele vejen fra hav til bord.
Se godkendelse fra Fødevareregion Nord, som dokumenterer at A/S Læsø Fiskeindustri har et godkendt egenkontrolprogram – HACCP.
Hovedafdeling Læsø
A/S Læsø Fiskeindustri
Industrivej 4
DK-9940 Læsø
Tel. +45 9849 8188
Fax +45 9849 8099
Skagen afdeling
A/S Læsø Fiskeindustri
Auktionsvej 20 · DK-9990 Skagen
Tel. +45 9844 1677
Fax +45 9844 6231
Frederikshavn afdeling
A/S Læsø Fiskeindustri
Fiskerihavnsgade 19
DK-9900 Frederikshavn
Tel. +45 9842 9088
Fax +45 9843 8780
Skotland afdeling
Laeso Fish Ltd.
Damhead Circle
AB42-3GX Peterhead · Scotland
Tel. +44 1779477740
Fax +44 1779470745