Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for kunder og aktionærer hos A/S Læsø Fiskeindustri, modtagere af elektronisk post, brugere af www.laeso-fish.dk og vores sociale medier (Facebook og LinkedIn).

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan A/S Læsø Fiskeindustri behandler og sikre dine personoplysninger. A/S Læsø Fiskeindustri behandler personoplysninger om dig, når du er kunde eller aktionær, modtager vores nyhedsmails og anden elektronisk kommunikation og/eller bruger hjemmesiden www.laeso-fish.dk samt vores sociale medier (Facebook og LinkedIn).

Som dataansvarlig virksomhed værner vi om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.
Vi giver de personer, som vi behandler oplysninger om (”de registrerede”), informationer om vores databehandlinger og om de rettigheder, man har som registreret.

A/S Læsø Fiskeindustri respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.